2012. január 19., csütörtök

11.fejezet-2.forduló(1.rész)

Itt a 11 fejezet!Most nincsen hozzáfűzni valóm,csak annyi,hogy nagyon megörültem,hogy már fiúk is olvassák a blogot.Köszönöm Matthewnak,Davenek,Ninának,hogy komiztatok.Remélem ez a fejezet is tetszeni fog.


Miután Molly hazament,lefeküdtem aludni,mivel még Tináék nem voltak itthon.Hamar húztam a lóbőrt mert igazán fáradt lettem.Éjszaka(vagy inkább hajnalban)arra keltem,hogy csapódik az ajtó.Ránéztem az éjjeliszekrényemen lévő ébresztőórára és hajnali hármat mutatott.Kicsit mérges voltam a lányokra,hogy se szó se beszéd faképnél hagytak a bálon.Le is mentem hozzájuk de láttam,hogy a kanapén már alszanak.Nem volt rá se erőm,se szívem őket felkelteni,így visszamentem a szobámba.Éjjel Ericről álmodtam,Csodaszép mezőn voltunk ahol egy domb emelkedett,rajta hatalmas lombú fával az élen.A fának dőlve ült én pedig az ölében,karjával közben átkarolt és úgy csodálkoztunk a tájon,a hajunkat a szél szelíden fújta.Fel kellett néznem valamiért és láttam az Ő csodás szempárját,ám ez a hihetetlenül csodás álom egyszerre csúfos rémálommá vált.A szél felerősödött,a fát kicsavarta a fuvallat és Eric kezei elszakadtak enyéimtől,majd egy hatalmas rengés következett.A mélyedésbe beleestem és éreztem,ahogy lezuhanok és egész testem beleremegett amit akkor vettem észre,amikor felijedtem és torkom szakadtából üvöltöttem és sírtam egyszerre.Hál'istennek ezt barátnőim nem hallották meg.Visszabújtam a takaró alá és próbáltam elaludni ismét.Most már nem álmodtam semmit,szinte amikor felébredtem nem emlékeztem semmire.
Egzotikus illatra keltem fel,ami a konyhából jött.Lementem a földszintre és láttam,hogy Emma csinált kávét hármunknak.
-Jó reggelt!Este jól eltűntetek.-jegyeztem meg kómásan.
-Jó reggelt neked is.-köszöntek egyszerre.-Igen bocsi de tudod ott voltak azok a helyes srácok és....-magyarázkodott Tina,mire én felnevettem.
-Jólvan-jólvan.Nem kell magyarázkodnod,megértem a helyzetet.Én se tudtam volna elszalasztani ezt a "pillanatot".Mi Mollyval is nagyon jól elszórakoztunk.
-Tudod ki ő?-kérdezte kíváncsian.
-Igen Svédország leghíresebb énekesnője.
-Ahha igen!-láttam,hogy valamit nem mondanak el de most ne volt kedvem faggatózni.
Megettem egy croissant egy pohár tejjel és indultam fel felöltözni.Mivel ma nem terveztem,hogy megyek is valahova,ezért csak egy melegítő együttest vettem elő a szekrényemből.Elmentem lezuhanyozni.Nem tudom megállni,hogy ne menjek el minden reggel zuhanyozni.Kiszálltam a vízsugár alól és megtörölköztem.Felöltöztem és a tükör elé vetődtem.Nem sminkeltem ki magam,a hajamat lófarokba kötöttem és megindultam a laptopomhoz.Írtam anyunak,hogy mi újság van és egy levélre lettem figyelmes.A levélben ez állt.


"Üdvözöljük Alisson Harris!Sikeresen folytathatja a tehetségkutatót.A szokásos helyen lesz.Mindenkinek egy saját választású,szerelmes dalt kell előadni.
Dátum:2011.december 9.14:30-kor.
Üdvözlettel:ABC tehetségkutató csapata."


Olyan boldog voltam,hogy visszahívtak,hogy örömömben táncot jártam a szobámban és énekeltem.
Futva mentem le a lépcsőn ,majdnem leestem de nem érdekelt.
-Lányoook!!-ordibáltam a kanapén lustító barátnőimnek.
-Úristen Alis mivan?-kérdezték kétségbeesetten.
-Vissz..vissza...hívtak...-kapkodtam levegő után.
-Tessék?Ebből nem értek semmit.-próbáltam Tina kiszedni,hogy mit mondtam.
-Huhh!Visszahívtak a tehetségkutatóba.-válaszoltam most már nyugodtan.
-Ez remek!-Ugrált velem Emma.-Mikor lesz?
-2 nap múlva.9-én.
-9-én?-nézett össze Tina Emmával.
-Nem értek rá?-kérdeztem kicsit csalódottan.
-Az az igazság,hogy Alex akkorra hívott el engem randizni.És ez a helyzet Emmával is őt pedig Adam hívta el.
-Azok a srácok igaz?Ja jólvan.Majd megkérem Mollyt,hogy kísérjen el.
-Jól van.-mondta halkan.


2 nap múlva!!
-Izgatottan ébredtem,mivel ma jött el az a nap.Igen,vagy megváltoztatja a mai nap az egész életemet,vagy ugyanúgy marad  mint most.Rengeteg időm volt,úgyhogy felvettem a köntösömet és lementem reggelit csinálni magamnak.Elővettem egy serpenyőt és nekiláttam rántottát csinálni.Emmáék is pont most keltek fel,így hát készítettem nekik is.Hármasban ültünk le a nappaliba reggelizni,mivel nem akartunk az étkezőbe és tv-ni is akartunk.Bekapcsoltuk a tv-t és egy zenecsatornára  kapcsoltuk.Pechemre pont Eric száma ment mégpedig,ha jól olvastam az It's Like That With You.Remek!Egy szerelmes dal,mégpedig Erictől...mondhatom jó az előadás napján szomorú lenni.Amint meghallgattuk elkezdtem könnyezni.Mi üthetett belém?



2 megjegyzés:

  1. Szia Betty!
    Nekem az a fejezet is nagyon tetszett, már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi fog történni a tehetségkutatón. :)Köszönöm szépen, hogy a fejezet elején külön kiemeltél. Nagyon jól esett. :$ :) Most még nagyobb rajongód vagyok, mint eddig. :D
    Várom nagyon a folytatást!!!
    Puszi: Matthew

    VálaszTörlés
  2. Sziaa!
    Írtál komit nálam, úgyhogy én is jöttem véleményezni ide. :) Nagyon jó lett ez a fejid, engem is érdekel mi fog történni a tehetségkutatón. :) Tetszik az oldid, ezután rendszeresen is olvasni fogom. :)
    x.o.x.o LaMes Grock.

    ui:nálam is fennt van a friss, remélem komizol hozzá!
    http://flirtsandalfas.blogspot.com

    VálaszTörlés